nastavna sredstva
radne sveske
futrole za diplomegumene podloge
 
 

Standardni skelet Sten na pokretnom postolju sa Četiri toČka

Ovaj klasični model (zovemo ga Sten) predstavlja standard kvaliteta u bolnicama, školama, univerzitetima i laboratorijama preko 50 godina. Odabran je od 5 modela da zadovolji vaše individualne zahteve -naravno, svaki od njih ima standardne postavke jednog 3B naučnog kostura. Ne nasedajte imitacijama koje štede na izradi i materijalu. Sten je pravi za vas!

dimenzije: 170 cm; 7.6 kg

šifra: A 10

 

Super skelet Sem na pokretnom postolju sa 5 toČkova

Naravno, ova vrhunska verzija sadrži sve prednosti koje očekujete od visokokvalitetnog 3B naučnog kostura. Pored toga, Sem vam omogućava da demonstrirate pokrete lobanje i zglobova glave kao i sve prirodne položaje čoveka zahvaljujući jednom potpuno fleksibilnom kičme-nom stubu. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju fleksibilnog kičmenog stuba, tetive mišića i njihove pripoje, označenih kostiju, fleksibilnih zglobnih ligamenata i prolaps diskusa između trećeg i četvrtog lumbalnog pršljena i prikazuje preko 600 anatomski interesantnih stvari. Da sumiramo:
• Sve standardne prednosti 3B naučnog kostura
• Preko 600 ručno označenih i identifikovanih detalja
• Ručno oslikane tetive mišića i njihovi pripoji
• Fleksibilni zglobni ligamenti
• Fleksibilni kičmeni stub
• Polazni kičmeni nervi i vertebralne arterije
• Prolaps diskusa između L3 i L4

dimenzije: 170 cm; 7.8 kg

šifra: A 13

 

KlasiČna lobanja, 3 dela

Naša klasična lobanja spaja kvalitet i vrednost. Svaka od 8 ponuđenih klasičnih verzija izuzetno je detaljno kreirana po pristupačnoj ceni. Trodelna standardna verzija A 20 predstavlja prvi izbor za osnovno proučavanje anatomije ili zanimljiv medicinski poklon. Druga mogućnost - izaberite jednu ili više naprednih verzija koje prikazuju dodatne anatomske strukture kao sto su mišićne tetive sa pripojima, ručno označene kosti i srukture ili dodatno kompletiran mozak iz 5 delova.

dimenzije: 20x13.5x15.5 cm; 0.7 kg

šifra: A 20

 

Deluks demonstraciona lobanja, 10 delova

Ova kopija ljudske lobanje je izuzetnog kvaliteta. Poklopac lobanje se može skinuti, a baza lobanje podeljena je po sredini. Prednji sinus, perpendikularna lamela i nosna kost su opremljeni poklopcima koji mogu da se otvaraju da bi se videla bočna nosni pregrada i sfenoidalni sinus. Na levoj polovini, čeona kost može da se otvori i savije ka oblasti timpanske membrane. Gornja i donja čeljust su otvorene kako bi se videli alveolarni nervi. Na desnoj polovini, čeona kost je otvorena kako bi se videli sigmoidni sinus, kanal facijalnog nerva i polukruzni kanali. Dodatni poklopci su postavljeni na maksilarnom sinusu desne polovine donje čeljusti kako bi se takođe mogli videti koreni zuba predkutnjaka i kutnjaka donje vilice. Prirodno zatvaranje i pojedinačno vađenje i stavljanje svakog zuba takođe čini ovu lobanju veoma zanimljivom za zubare.

dimenzije: 28x22.5x18.5 cm; 1.1 kg

šifra: A 27

 

Funkcionali zglob kolena

Sastoji se od dela femura, tibije i dela fibule; takođe uključuje meniskus, čašicu sa tetivom kvadricepsa i ligamente zglobova. Na postolju, može se rastavljati.

dimenzije: 12x12x34 cm; 0.42 kg

šifra: A 82

 

KlasiČni uniseks torzo, 12 delova

Sledeće komponente ovog torza mogu se odvajati:
• dvodelna glava
• dva plućna krila
• dvodelno srce
• želudac
• jetra sa žučnom kesicom
• dvodelni crevni trakt
• prednja polovina bubrega
Opremljen sa 3B Torzo vodičem

dimenzije: 87x38x25 cm; 4.6 kg

šifra: B 09

 

Polovina glave sa muskulaturom

Predstavljanje spoljašnjih, površinskih i unutrašnjih (sredisnji presek)struktura glave i vrata. Isporučuje se na postolju koje se može odvojiti.

dimenzije: 22x18x46 cm

šifra: C 14

 


 
     
   
© EDUCAline 2006 sva prava zadržana